Baklava je tučný, sladký zákusok kde sa v originále používa tenké lístkové cesto, maslo a orechy. Sladená medom, alebo sirupom. Taktiež sa dá pripraviť aj na slaný spôsob. My vám...
Sýte, rýchle a zdravé cestoviny s cviklou a parmezánom. Vďaka cvikle získa pokrm krásnu farbu, s pridaním syra, semiačok a čerstvou bazalkou dotvoríme chuť i vzhľad k dokonalosti.
Bulharský slaný koláč, známy pod názvom Banista, sa pripravuje s rozmanitými plnkami. Preto si ju môžme ochutiť podľa vlastnej chuti, pridaním napr : byliniek, pažítky, cesnaku.
Delikátne rezne, ktoré nemusíte vyprážať – stačí ich upiecť v rúre. Podávame s vareným zemiakmi a čerstvým šalátom. Chutný a sýty pokrm pre všetkých milovníkov rezňov.
Vyskúšajte tradičné zemiakové placky obohatiť o chutnú maslovú tekvicu. A k tomu lahodnú bodku v podobe domáceho cesnakového dresingu, ktorý vás zaberie len pár minút.
Ak sa potrebujete nielen najesť, ale aj zahriať odporúčame vám tento extra pikantný recept na kura. Čerstvý zázvor, zelená čili paprička, aromatické koreniny, cibuľa, cesnak a kuracie mäso. Podávame s...
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok