Bravčová panenka v sójovo zázvorovej marináde. Ćim dlhšie ju necháme marinovať, tým bude jej chuť výraznejšia. Podávame s ryžou, zemiakmi, alebo grilovanou zeleninou.
Holanďania pri zimných polievkach na kalórie nepozerajú. Okrem bielkovín z hrachu obsahuje táto extra hustá polievka aj tuk z krkovičky, bôčiku alebo slaniny. Sýta polievka plná mäsa a zeleniny podávame...
Osviežujúca polievka, keď už sú v záhrade dozreté šťavnaté rajčiny a zároveň začína mladá kapusta. Tradičná polievka z receptára našich babičiek. Chutná a sýta polievka, podávame s chlebom.
Jednoduchý, chutný pokrm na obed či večeru. Jemne medailóniky z panenky s orestovanými zeleninovými špízmi, preliate brusnicovou coulis. Ak sa Vám žiada príloha, odporúčame varené zemiaky.
Jednoducho, rýchlo a chutne. Krémová omáčka s voňavými šampiňónmi a šťavnatým mäsom bude na stole do pol hodiny. Podávame s dusenou ryžou, preliate krémovou omáčkou. Veréme, že vás tento jednoduchý...
Lahodná bravčová panenka, ktorej dodá šmrnc slanina. Vhodná na nedeľný i slávnostný obed. Ako prílohu servírujeme pečený karfiol s kurkumou a zelenú fazuľku na masle.
Tradičné,chutné a sýte jedlo, ktoré pripravovali už naše babičky, prababičky… Základom receptu sú kapustné listy, ktoré plníme mletým mäsom. Podávame s varenými zemiakmi. Mňamka 🙂
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok