Bravčová panenka v sójovo zázvorovej marináde. Ćim dlhšie ju necháme marinovať, tým bude jej chuť výraznejšia. Podávame s ryžou, zemiakmi, alebo grilovanou zeleninou.
Spojenie krehkého cesta so známym dezertným bonbónom a snehových pusiniek. V recepte je základ jednoduché krehké cesto, na ktoré si po vykrojení poukladáme Toffife, nastriekame snehové pusinky a dáme piecť....
Ak chcete nátierku pikantnejšiu, prelisujte do nej jeden strúčik cesnaku. Zelenú špargľu nie je nutné šúpať, šúpe sa iba biela, nakoľko má vlásočnice. Krémová nátierka, ktorá vás svojou jemnou a...
Hovädzia sviečková je neskutočne šťavnaté, jemné a exkluzívne mäso. V spojení s hnedými šampiónmi restovanými na masle a zjemnené zemiakovo-petržlenové pyré, hotový kulinársky zážitok.
Osviežujúca polievka, keď už sú v záhrade dozreté šťavnaté rajčiny a zároveň začína mladá kapusta. Tradičná polievka z receptára našich babičiek. Chutná a sýta polievka, podávame s chlebom.
Pre milovníkov pikantnej chuti, použijeme štipľavé papriky, prípadne ochutíme mletým čili. Tradičné a autentické mexické jedlo spája papriku a syr obalené v zaujímavom cestíčku. Syr Oaxaca, ktorý sa na používa...
Rýchle a sýte občerstvenie hotové za dvadsať minút. Sladké zrelé figy v kontraste s jemne slaným syrom na chrumkavej hrianke zasypanej upraženými orieškami a pokvapkanej medom.
Aromatický a zdravý kôpor s jemným tvarohom. Jednoduchá na prípravu, výrobná na chlieb. Odporúčame aj pri príprave chlebíčkov, jednohubiek, chuťoviek na oslavy.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok