Sladko-kyslý osviežujúci koláč s poriadnou dávkou pomarančov. Jednoduchá príprava aj postup vám zaberie 50 minút. Podávame s nasekanými orieškami a ľubovoľnou zmrzlinou.
Ako od babičky 🙂 Sýte, chrumkavé, plnené kapustníky. Za najvhodnejšiu oblasť na pestovanie kapusty na Slovensku sa považuje okolie mestečka Stupava, v regióne Záhorie na slovensko-moravskej hranici. Kde sa práve...
Sezóna jablk, patrí k jeseni,ak ich máte veľa skúste si pripraviť nasledujúci recept. Korpus na koláč je potrebné pripraviť deň vopred, nakoľko musí odležať v chladničke. Použijeme formu s priemerom...
Luxusné spojenie škoricového krému a nadýchaného korenistého korpusu, korunované karamelizovanými hruškami a orieškami. Ak máte dostatok času a radi by ste skúsili niečo nové, odporúčame vám nasledujúci recept. Veríme, že...
Na prvý pohľad nás zaujala poriadna dávka čokoládovej plnky, to bude jednoduché… Ale zdanie klame a recept sme zaradili medzi ťažie. Veríme však, že všetok čas, energia a námaha sa...
Rýchly a jednoduchý recept na známu kvasenú pochúťku z Kórey. Pre milovníkov štipľavej chuti, pridáme namiesto mletej sladkej červenej papriky, mleté čili. Podávame ako prílohu k ryži.
Baklava je tučný, sladký zákusok kde sa v originále používa tenké lístkové cesto, maslo a orechy. Sladená medom, alebo sirupom. Taktiež sa dá pripraviť aj na slaný spôsob. My vám...
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok