Aromatický koláč, ktorý sa počas Vianoc pripravuje v Taliansku. Oriešky, kandizovaný pomaranč, škorica a med tvoria kľúč k dokonalému koláču, ktorý vám potrvá necelú hodinu.
Sladko-kyslý osviežujúci koláč s poriadnou dávkou pomarančov. Jednoduchá príprava aj postup vám zaberie 50 minút. Podávame s nasekanými orieškami a ľubovoľnou zmrzlinou.
Jednoduchá ovsená kaša s upraženými mandľami,jablkom, aromatickou škoricou a so sladkým medom. Kašu si môžme dochutiť podľa vlastnej chuti a použiť aj iné čerstvé, alebo sušené ovocie (hrozienka, iné druhy...
Baklava je tučný, sladký zákusok kde sa v originále používa tenké lístkové cesto, maslo a orechy. Sladená medom, alebo sirupom. Taktiež sa dá pripraviť aj na slaný spôsob. My vám...
Voňavé a chrumkavé kačacie prsia s pečenými figami a sladkokyslou omáčkou. Ako prílohu podávame zeleninový šalát, alebo klasicky s knedľou, chuti sa medze nekladú.
Tekvica hokkaido patrí medzi najobľúbenejšie suroviny jesene! Táto zelenina má málo kalórií a mnoho pozitív. Jedným z nich je množstvo vitamínov obsiahnutých v tejto oranžovej tekvičke. Druh ovocia necháme na...
Jednoduchý recept na zdravý obed, alebo večeru. Pečená cvikla s pórovými zemiakmi a chrumkavým mrkvovo-zelerovým šalátom. Chutný a sýty pokrm pre milovníkov zeleniny.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok