Ako od babičky 🙂 Sýte, chrumkavé, plnené kapustníky. Za najvhodnejšiu oblasť na pestovanie kapusty na Slovensku sa považuje okolie mestečka Stupava, v regióne Záhorie na slovensko-moravskej hranici. Kde sa práve...
Luxusné spojenie škoricového krému a nadýchaného korenistého korpusu, korunované karamelizovanými hruškami a orieškami. Ak máte dostatok času a radi by ste skúsili niečo nové, odporúčame vám nasledujúci recept. Veríme, že...
Kto by odolal týmto, už na pohľad lákavým šiškám? Kedže je jeseň, pripravíme ich z tradičnej sezónnej zeleniny – maslovej tekvice. Budete milo prekvapený, akú majú výbornú chuť.
Baklava je tučný, sladký zákusok kde sa v originále používa tenké lístkové cesto, maslo a orechy. Sladená medom, alebo sirupom. Taktiež sa dá pripraviť aj na slaný spôsob. My vám...
Sýte, rýchle a zdravé cestoviny s cviklou a parmezánom. Vďaka cvikle získa pokrm krásnu farbu, s pridaním syra, semiačok a čerstvou bazalkou dotvoríme chuť i vzhľad k dokonalosti.
Ak sa vám urodilo veľa cvikly a neviete čo s ňou, odporúčame skúsiť nasledujúci recept na lahodnú nátierku. Jednoduchá a zdravá nátierka z červenej cvikly s vlašskými orechmi a parmezánom.
Vláčne, aromatické a krásne farebné mafinky, ktoré vzdávajú hold jeseni. Tekvicové cesto s čučoriedkami, s lahodným mascarpone krémom, ozdobené čučoriedkami, alebo iným čerstvým ovocím.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok