Luxusné spojenie škoricového krému a nadýchaného korenistého korpusu, korunované karamelizovanými hruškami a orieškami. Ak máte dostatok času a radi by ste skúsili niečo nové, odporúčame vám nasledujúci recept. Veríme, že...
Pomaly pečené jelenie mäso s haluškami. Mäso zostane mäkké a veľmi chutné, halušky jemné. Ako prílohu odporúčame pečenú koreňovú zeleninu alebo jasmínovú ryžu.
Z receptára našich prababičiek, babičiek. Známe pirohy plnené hubovou plnkou vás dokonale zasýtia. S opraženou cibuľkou na masti chutia najlepšie. Dochutiť si ich môžte podľa vlastnej chuti, zvyku. Trochou kyslej...
Pudingovo-ovocný koláč s hruškami a nasekanými orechmi. Recept patrí do kategórie-ťažký, ale veríme, že ho každá gazdinka hravo zvládne. Chutný, šťavnatý koláč ktorý si zaručene získa vaše chuťové bunky 🙂
Tradičná bublanina s pridaním kakaa. Na prípravu použijeme hrnček s objemom 250 ml. Druh ovocia necháme na vašej chuti, v recepte je zmes sladko-kyslého lesného ovocia.
Cheesecake alebo brownies? Spojenie dvoch lahodných dezertov. Pri príprave použijeme hrnček s objemom 250 ml. Druh ovocia je voliteľný podľa chuti a dostupnosti. Vždy je najlepšie čerstvé.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok