Aromatický koláč, ktorý sa počas Vianoc pripravuje v Taliansku. Oriešky, kandizovaný pomaranč, škorica a med tvoria kľúč k dokonalému koláču, ktorý vám potrvá necelú hodinu.
Spojenie krehkého cesta so známym dezertným bonbónom a snehových pusiniek. V recepte je základ jednoduché krehké cesto, na ktoré si po vykrojení poukladáme Toffife, nastriekame snehové pusinky a dáme piecť....
Sladké kakaové srdiečka s úžasným domácim marcipánom, omáčane v čokoláde. Priestor na ozdobenie podľa vlastnej fantázii povolene. Efektné a chutné srdiečka.
Kto by odolal týmto, už na pohľad lákavým šiškám? Kedže je jeseň, pripravíme ich z tradičnej sezónnej zeleniny – maslovej tekvice. Budete milo prekvapený, akú majú výbornú chuť.
Na nasledujúci recept si pripravíme dve ohňovzdorné keramické misky/hrnčeky na zapekanie. Sladký jesenný dezert so šľahačkou a sirupom si vás svojou chuťou určite získa.
Jednoduché maslové sušienky, ktoré využívajú tretinový pomer troch surovín vám vždy vyjdú. 1 diel cukru, 2 diely masla, 3 diely múky a soľ. Cesto môžete ochutiť škoricou, vanilkou či kakaom,...
Vláčne, aromatické a krásne farebné mafinky, ktoré vzdávajú hold jeseni. Tekvicové cesto s čučoriedkami, s lahodným mascarpone krémom, ozdobené čučoriedkami, alebo iným čerstvým ovocím.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok