Sladko-kyslý osviežujúci koláč s poriadnou dávkou pomarančov. Jednoduchá príprava aj postup vám zaberie 50 minút. Podávame s nasekanými orieškami a ľubovoľnou zmrzlinou.
Baklava je tučný, sladký zákusok kde sa v originále používa tenké lístkové cesto, maslo a orechy. Sladená medom, alebo sirupom. Taktiež sa dá pripraviť aj na slaný spôsob. My vám...
Kto by odolal týmto, už na pohľad lákavým šiškám? Kedže je jeseň, pripravíme ich z tradičnej sezónnej zeleniny – maslovej tekvice. Budete milo prekvapený, akú majú výbornú chuť.
Na nasledujúci recept si pripravíme dve ohňovzdorné keramické misky/hrnčeky na zapekanie. Sladký jesenný dezert so šľahačkou a sirupom si vás svojou chuťou určite získa.
Tekvica hokkaido patrí medzi najobľúbenejšie suroviny jesene! Táto zelenina má málo kalórií a mnoho pozitív. Jedným z nich je množstvo vitamínov obsiahnutých v tejto oranžovej tekvičke. Druh ovocia necháme na...
Vláčne, aromatické a krásne farebné mafinky, ktoré vzdávajú hold jeseni. Tekvicové cesto s čučoriedkami, s lahodným mascarpone krémom, ozdobené čučoriedkami, alebo iným čerstvým ovocím.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok