Sladko-kyslý osviežujúci koláč s poriadnou dávkou pomarančov. Jednoduchá príprava aj postup vám zaberie 50 minút. Podávame s nasekanými orieškami a ľubovoľnou zmrzlinou.
Jednoduchá ovsená kaša s upraženými mandľami,jablkom, aromatickou škoricou a so sladkým medom. Kašu si môžme dochutiť podľa vlastnej chuti a použiť aj iné čerstvé, alebo sušené ovocie (hrozienka, iné druhy...
Sladké kakaové srdiečka s úžasným domácim marcipánom, omáčane v čokoláde. Priestor na ozdobenie podľa vlastnej fantázii povolene. Efektné a chutné srdiečka.
Ako od babičky 🙂 Sýte, chrumkavé, plnené kapustníky. Za najvhodnejšiu oblasť na pestovanie kapusty na Slovensku sa považuje okolie mestečka Stupava, v regióne Záhorie na slovensko-moravskej hranici. Kde sa práve...
Sezóna jablk, patrí k jeseni,ak ich máte veľa skúste si pripraviť nasledujúci recept. Korpus na koláč je potrebné pripraviť deň vopred, nakoľko musí odležať v chladničke. Použijeme formu s priemerom...
Luxusné spojenie škoricového krému a nadýchaného korenistého korpusu, korunované karamelizovanými hruškami a orieškami. Ak máte dostatok času a radi by ste skúsili niečo nové, odporúčame vám nasledujúci recept. Veríme, že...
Kto by odolal týmto, už na pohľad lákavým šiškám? Kedže je jeseň, pripravíme ich z tradičnej sezónnej zeleniny – maslovej tekvice. Budete milo prekvapený, akú majú výbornú chuť.
Na nasledujúci recept si pripravíme dve ohňovzdorné keramické misky/hrnčeky na zapekanie. Sladký jesenný dezert so šľahačkou a sirupom si vás svojou chuťou určite získa.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok