Fašírky s pohánkou

Fašírky s pohánkou

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
200 G Pohánka
500 G Bravčové mäso mleté
3 KS Mladá jarná cibuľka
2 KS Vajíčka
4 KS Tmavý chleba krajec
4 KS Paradajka
Soľ
Čierne korenie mleté
Bravčová masť
Strúhanka

Chrumkavé fašírky s pohánkou

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Vhodné na obed i večeru. Rýchle na prípravu, ak sa Vám zdajú fašírky suché môžete si k nim dať kečup, tatársku omáčku, alebo iný dip.

Kroky

1
Hotovo

Pohánku namočíme do studenej vody, najlepšie cez noc. Na druhý deň scedíme a varíme v osolenej vode asi 20 minút.

2
Hotovo

Scedíme a necháme trochu vychladnúť. Zmiešame s mäsom, nakrájanou cibuľkou, vajcami, so soľou a s korením. Tvarujeme guľky, ktoré obalíme v strúhanke. Vyprážame na masti dozlatista.

3
Hotovo

Podávame s opečeným čiernym chlebom a paradajkami.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Hot Daiquiri
Ďalší
Banánovo-špenátové smoothie s Aloe vera
Predchádzajúci
Hot Daiquiri
Ďalší
Banánovo-špenátové smoothie s Aloe vera
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !