Fettuccine s bravčovou panenkou

Fettuccine s bravčovou panenkou

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
500 G Bravčové mäso panenka
400 G Rezance široké fettuccine talianska cestovina
Smotana na šľahanie podľa chuti
1 KS Cesnak prípadne podľa chuti
1 KS Cibuľa
Olej
Petržlenová vňať alebo bazalka čerstvá na ozdobenie
Soľ podľa chuti
Čierne korenie mleté podľa chuti

Talianske cestoviny s chutným mäsom.

Kuchyňa:

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Bravčovina sa čoraz častejšie používa aj pri príprave cestovín, čo v minulosti nebolo celkom štandardné. Napriek tomu, že sa táto kombinácia trochu záznavala, labužníci jej prišli na chuť a v súčasnosti sa bežne nachádza v jedálnych lístkoch talianskych reštaurácií. Najlepšie sa hodí k obľúbeným fettuccine, čiže širokým rezancom.

Kroky

1
Hotovo

Na panvici si predhrejeme olej a pridáme naň bravčovú panenku. Restujeme zo všetkých strán na miernom ohni, aby sa spravila. Keď mäso začne hnednúť, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu.

2
Hotovo

Dochutíme soľou a korením a necháme prebehnúť teplom kým panenka nebude pripravená podľa toho, ako ju máte radi.

3
Hotovo

Keď je mäso hotové podľa vašich predstáv , pridáme trochu šľahačkovej smotany a necháme vy-redukovať. Ak sa vám zdá omáčka riedka, pridajte maslo.

4
Hotovo

K omáčke pretlačíme cesnak. Mäso si odložíme nabok, cestoviny premiešame so smotanovou omáčkou a servírujeme tak, že mäso položíme navrch cestovín a posypeme petržlenovou vňaťou, alebo bazalkou.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Chrumkavé fašiangové fánky
Ďalší
Krúpová fašírka so zeleninou
Predchádzajúci
Chrumkavé fašiangové fánky
Ďalší
Krúpová fašírka so zeleninou
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !