Grilované údené rebrá s whisky

Grilované údené rebrá s whisky

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
1.5 KG Rebrá údené
2 PL Plnotučná horčica
1 ĆL Čierne korenie mleté
1 ĆL Mletá červená paprika sladká
1 ĆL Tymián
1 ĆL Ćhilli pasta
Tabasco pár kvapiek
1 ĆL Kryštálový cukor
2 ĆL Whisky

Chrumkavé rebrá s whisky.

Vlastnosti:
  • Pikantné jedlo

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Recept na grilované rebrá s whisky (pre 18+ a pre ne-vodičov). Samozrejme obsah alkoholu v nasledujúcom recepte nie je až taký vysoký – 2 ĆL pre výraznejšiu arómu a chuť. Veríme, že sa táto príprava rebier stane vašou súčasťou počas grilovačiek, osláv a posedení. Podávame v chlebom, prípadne s baraními rohmi, zaváranými uhorkami…

Kroky

1
Hotovo

V miske si zmiešame horčicu, mleté čierne korenie, sladkú mletú červenú papriku, tymián, štipľavú pastu, tabasco, cukor a whisky. Všetko spolu poriadne premiešame.

2
Hotovo

Rebrá si rozrežeme na menšie kúsky. Na elektrický alebo normálny gril si dáme rebrá a počas pečenia ich potierame horčicovou zmesou. Pečieme až kým sa nezačne mäso jemne oddelovať od kosti. Pečieme na miernom stupni.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Kohútie prso prešpikované slaninou
Ďalší
Krémová kuracia polievka s pórom
Predchádzajúci
Kohútie prso prešpikované slaninou
Ďalší
Krémová kuracia polievka s pórom
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !