Kokosovo-malinová torta

Kokosovo-malinová torta

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
Korpus
360 G Hladká múka
200 ML Kokosový olej
16 KS Vajíčka
250 G Trstinový cukor
100 G Kokos
15 G Prášok do pečiva
Krém
250 ML Smotana na šľahanie
750 G Mascarpone
50 G Trstinový cukor
200 G Maliny čerstvé
Ozdoba
100 G Kokos
Ovocie
Kvety jedlé

Luxusná kokosovo-malinová torta.

Ingrediencie

  • Korpus

  • Krém

  • Ozdoba

Inštrukcie

Zdieľať

Ak vás čaká dôležitá a významná oslava,udalosť doporučujeme práve túto luxusnú tortu. Ingrediencie v recepte zaručujú 100% chuť. Skúste a určite nebudete ľutovať.

Kroky

1
Hotovo

Oddelíme žĺtky od bielkov. Bielky vyšľaháme s cukrom do hustej peny, následne pridáme žĺtky s olejom. Múku s kokosom a kypriacim práškom premiešame a rukou zapracujeme do vajec s olejom.

2
Hotovo

Formu vystelieme papierom na pečenie a dáme do nej polovicu cesta, pečieme pri 180 °C asi 40 minút. Rovnako upečieme aj druhú polovicu cesta.

3
Hotovo

Vzniknú nám dva korpusy, ktoré prerežeme, a tak získame spolu štyri pláty.

4
Hotovo

Do mixéra dáme smotanu, cukor, mascarpone a čerstvé maliny a vyšľaháme na hustý krém.

5
Hotovo

Korpusy plníme krémom aj čerstvým ovocím, nakoniec celú tortu zatrieme krémom, obsypeme kokosovými lupienkami a ozdobíme ovocím aj kvetmi.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Kačka na pomarančoch
Ďalší
Prekladané pagáče
Predchádzajúci
Kačka na pomarančoch
Ďalší
Prekladané pagáče
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !
Lajkni si Svet Receptov