Kurací perkelt

Kurací perkelt

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
500 G Kuracie žalúdky
5 KS Paradajka
3 KS Paprika môže byť aj lečo
500 G Cibuľa
Čierne korenie mleté ochutenie
Bravčová masť
Soľ ochutenie

Kurací perkelt, pre labužníkov pikantného + čili

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Ak ste doposiaľ skúsili len tradičný recept na perkelt, prinášame vám variantu z kuracích žalúdkov. Ak máte radi pikantnejšie, odporúčame posypať nasekanými čili 🙂

Kroky

1
Hotovo

Kuracie žalúdky očistíme a dáme variť domäkka v osolenej vode. Po vychladnutí scedíme a nakrájame na tenké rezančeky.

2
Hotovo

Cibuľu očistíme, nakrájame na kocky a opražíme na masti do sklovita. Pridáme narezané žalúdky, paradajky, papriky, korenie a podlejeme vodou. Dusíme do zmäknutia zeleniny. Vodu postupne dolievame, aby sme mali šťavu.

3
Hotovo

Kto chce, môže zahustiť trochou múky, ale keď použijeme veľa cibule, tak to bude tak akurát.

4
Hotovo

Kurací perkelt podávame s ryžou.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Pizza špirálky
Ďalší
Ošipky
Predchádzajúci
Pizza špirálky
Ďalší
Ošipky
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !