Mexické rybie filé

  • Zdieľať
  • 50 minút
  • Porcie 4
  • Jednoduchý
  • 180 stupňov
Mexické rybie filé

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
4 KS Rybie filety druh podľa chuti
50 G Maslo
2 PL Kečup
1 DL Biele víno
2 KS Cesnak strúčiky
1 KS Cibuľa
1 KS Kápia
1 KS Feferónka štipľavá feferónka,druh podľa chuti
1 PL Hladká múka
2 KS Vajíčka uvarené na tvrdo, voliteľné
Soľ podľa chuti

Pikantné rybie filety

Vlastnosti:
  • Pikantné jedlo
  • Vegetariánske jedlo
Kuchyňa:

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Pre všetkých milovníkov rýb a štipľavej chuti. Rýchly a chutný recept na obed aj večeru pre celú rodinu. Pre neštiplavjú verziu pre deti, feferónky vynechajte, pridajte si mleté pred servírovaním. Podávame so zemiakovou kašou.

Kroky

1
Hotovo

Rybie filé si nasolíme a uložíme na plech. Do pred hriatej rúry dáme na 10 minút zapiecť , pri 180 °C.

2
Hotovo

Mexická omáčka - na masle speníme na drobno nakrájanú cibuľu pridáme taktiež na pásiky nakrájanú kápiu, prelisovaný cesnak a krátko podusíme. Potom zaprášime lyžicou múky, pridáme 3 lyžice kečupu a rozriedime vodou alebo vývarom na hustejšiu omáčku. Pridáme na drobno nasekanú feferónku.

3
Hotovo

Na každý kus filety si dáme vrstvu omáčky a ešte dáme na chvíľu zapiecť, podliate vínom. Pred podávaním pridáme ešte na strúhané vajíčkom.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Čokoládové srdiečka s marcipánovou plnkou
Ďalší
Panenka v aromatickej marináde
Predchádzajúci
Čokoládové srdiečka s marcipánovou plnkou
Ďalší
Panenka v aromatickej marináde
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !