Pečená tuniaková omeleta

Pečená tuniaková omeleta

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
150 G Tuniak tuniak vo vlastnej šťave, napr - Calvo
1 KS Cuketa
0.5 KS Cibuľa
2 KS Cesnak strúčiky
4 KS Vajíčka
Tvrdý syr hrsť, druh podľa vlastnej chuti
2 PL Śpaldová múka voliteľné
Mletá červená paprika štipka
1 ĆL Morská soľ
Čierne korenie mleté štipka

Pečená omeleta z tuniaka.

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Jednoduchá a sýta omeleta z tuniaka a cukety, pečená v rúre. Chutí úžasne zvrchu posypaná roztopeným strúhaným syrom. Odporúčame vyskúšať a určite si vás získa.

Kroky

1
Hotovo

Cuketu a cibuľu si nastrúhame alebo nakrájame nadrobno.

2
Hotovo

V miske ich zmiešame spolu s tuniakom (zbaveným vody), pre-lisovaným cesnakom a vajciami. Následne pridáme všetky ostatné ingrediencie a poriadne zamiešame.

3
Hotovo

Cesto vylejeme do silikónovej alebo papierom na pečenie vystlatej formy (napr. na chlieb). Pečieme 30-40 minút na 180 stupňoch do zlatista. Pred krájaním ju necháme aspoň 5 minút vychladnúť, aby sa nerozpadla.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Skorocelovo – jablkový šalát
Ďalší
Cuketová polievka so zázvorom
Predchádzajúci
Skorocelovo – jablkový šalát
Ďalší
Cuketová polievka so zázvorom
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !