Ingrediencie
-
150 G Tuniaktuniak vo vlastnej šťave, napr - Calvo
-
1 KS Cuketa
-
0.5 KS Cibuľa
-
2 KS Cesnakstrúčiky
-
4 KS Vajíčka
-
Tvrdý syrhrsť, druh podľa vlastnej chuti
-
2 PL Śpaldová múkavoliteľné
-
Mletá červená paprikaštipka
-
1 ĆL Morská soľ
-
Čierne korenie mletéštipka
Inštrukcie
Jednoduchá a sýta omeleta z tuniaka a cukety, pečená v rúre. Chutí úžasne zvrchu posypaná roztopeným strúhaným syrom. Odporúčame vyskúšať a určite si vás získa.
Kroky
1
Hotovo
|
Cuketu a cibuľu si nastrúhame alebo nakrájame nadrobno. |
2
Hotovo
|
V miske ich zmiešame spolu s tuniakom (zbaveným vody), pre-lisovaným cesnakom a vajciami. Následne pridáme všetky ostatné ingrediencie a poriadne zamiešame. |
3
Hotovo
|
Cesto vylejeme do silikónovej alebo papierom na pečenie vystlatej formy (napr. na chlieb). Pečieme 30-40 minút na 180 stupňoch do zlatista. Pred krájaním ju necháme aspoň 5 minút vychladnúť, aby sa nerozpadla. |