Pórovo-syrové špízy

Pórovo-syrové špízy

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
1 KS Pór väčší
1 KS Vajíčka
150 G Tvrdý syr
50 ML Mlieko
2 PL Polohrubá múka
200 ML Biely jogurt
Olej na vysmážanie
Petržlenová vňať

Výborné špízy so syrom.

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Jednoduchý, bezmäsitý pokrm, hotový za pol hodinu. Ak máte radi pór, syr a jogurt odporúčame vám skúsiť tento nenáročný a sýty pokrm. Verime, že vám bude chutiť.

Kroky

1
Hotovo

Umytý pór vložíme do vriacej posolenej vody a krátko povaríme. Zlejeme, necháme vychladnúť a nakrájame na kolieska s hrúbkou 1 cm. Syr nakrájame na približne rovnako veľké kúsky ako pór a striedavo ich s pórom pozapichujeme na drevené špajdle.

2
Hotovo

V hlbšej panvici rozohrejeme dostatočné množstvo oleja. V miske z vajca, z múky a z mlieka pripravíme cestíčko. Špízy obalíme v cestíčku a z oboch strán vypražíme v oleji. Hotové necháme odkvapkať na papierovej utierke od prebytočného oleja.

3
Hotovo

Biely jogurt osolíme, premiešame s petržlenovou vňaťou a podávame s hotovými špízmi.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Letná limonáda
Ďalší
Hroznový šalát s kyslou smotanou
Predchádzajúci
Letná limonáda
Ďalší
Hroznový šalát s kyslou smotanou
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !