Rizoto s údenou rybou

Rizoto s údenou rybou

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
230 G Ryba údená ryba podľa vlastnej chuti
125 G Ryža
600 ML Zeleninový vývar
30 ML Olej
30 ML Sójová omáčka
1 KS Citrón kôra a šťava
1 KS Cibuľa
1 KS Paprika žltá
1 KS Paprika červená
1 KS Zeler
1 KS Mrkva
125 G Śampióny
Petržlenová vňať na ozdobu

Farebné rizoto s rybou.

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Farebnosť a chuť rizota, je vďaka zelenine a údenej rybe. Táto kombinácia vytvorí zaujímavý pokrm pripomínajúc Čínsku kuchyňu. Ľahký a sýty pokrm vhodný na letný obed, alebo večeru.

Kroky

1
Hotovo

Cibuľu ošúpeme a pokrájame nadrobno. Mrkvu a zeler ošúpeme a nastrúhame. Papriky umyjeme, osušíme, zbavíme jadierok a nakrájame na prúžky. Šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky.

2
Hotovo

V hrnci rozohrejeme olej, na ktorom opečieme cibuľu, zeler, mrkvu a papriku. Do zeleninovej zmesi pridáme huby a zalejeme sójovou omáčkou. Premiešame, zakryjeme a na miernom ohni 5 minút dusíme. Ryžu prepláchneme a na miernom ohni uvaríme vo vývare. Ryžu zamiešame do zeleninovej zmesi, keď mierne vychladne.

3
Hotovo

Rybu nakrájame nadrobno, premiešame s citrónovou kôrou a zamiešame do rizota. Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou. Pred podávaním rizoto ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Čučoriedkové tiramisu poháre
Ďalší
Thajské červené karí s lososom
Predchádzajúci
Čučoriedkové tiramisu poháre
Ďalší
Thajské červené karí s lososom
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !