Vanilková ovsená kaša s jablkami a mandľami

Vanilková ovsená kaša s jablkami a mandľami

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
7 PL Ovsené vločky
250 ML Mlieko
1 KS Vanilínový cukor
Mandle hrsť
1 KS Jablko
Škorica mletá podľa chuti
Med podľa chuti

Sladká ovsená kaša

Vlastnosti:
  • Fitness jedlo
  • Vegetariánske jedlo

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Jednoduchá ovsená kaša s upraženými mandľami,jablkom, aromatickou škoricou a so sladkým medom. Kašu si môžme dochutiť podľa vlastnej chuti a použiť aj iné čerstvé, alebo sušené ovocie (hrozienka, iné druhy orechov, kakao…)

Kroky

1
Hotovo

Na suchej panvici popražíme posekané mandle, kým nezačnú aromatizovať.

2
Hotovo

V rajnici vymiešame mlieko, vločky a vanilku. Na miernom ohni privedieme k varu, odstavíme a necháme 5 minút odpočívať.

3
Hotovo

Jablko pokrájame na plátky, posypeme škoricou a prelejem medom. Vymiešame.

4
Hotovo

Do misiek potom vrstvíme vločky, medové jabĺčka a teplé mandle.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Čokoládové srdiečka s marcipánovou plnkou
Ďalší
Panenka v aromatickej marináde
Predchádzajúci
Čokoládové srdiečka s marcipánovou plnkou
Ďalší
Panenka v aromatickej marináde
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !