Zapekané Philadelphia panini

Zapekané Philadelphia panini

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
Mäso
500 G Hovädzie mäso mleté
1 KS Vaječný žltok
3 KS Cesnak strúčiky
1 KS Cibuľa červená
1 ĆL Plnotučná horčica
3 ĆL Kečup
4 PL Strúhanka
1 ĆL Mletá červená paprika
0.5 ĆL Čierne korenie mleté
1.5 ĆL Soľ
Petržlenová vňať hrsť čerstvej
1.5 PL Olivový olej
Panini
4 KS Panini
1 KS Batávia šalát
150 G Plátkový syr

Chrumkavé, plnené pnini

Kuchyňa:

Ingrediencie

  • Mäso

  • Panini

Inštrukcie

Zdieľať

Panini (jednotné číslo panino) je taliansky výraz pre sendvič pripravený z plátkovaného chleba. Chleba sa rozreže a vyplní náplňou, ako je saláma, šunka, sýr, mortadela alebo iné pochúťkové potraviny. Niekedy sa podávajú teplé, zohriate na grile či v mikrovlnke. Najlepšie sú čerstvé zo sendvičovača.

Kroky

1
Hotovo

Na panvici si na troche olivového oleja orestujeme červenú cibuľu nakrájanú nadrobno.

2
Hotovo

V miske si zmiešame mäso, cesnak, petržlenovú vňať, žĺtok a pridáme restovanú cibuľku. Ďalej pridáme kečup, horčicu, soľ, korenie a mletú papriku.
Zmes si rozdelíme na 8 menších častí z ktorých vytvarujeme placky.

3
Hotovo

Pripravené mäsové placky začneme piecť na olivovom oleji na rozpálenej grilovacej panvici z oboch strán rovnomerne aby bolo mäso prepečené, ale ostalo aj šťavnaté.

4
Hotovo

Medzitým si pozdĺžne rozkrojíme paniny, vložíme do nich po 2 placky, na drobno nakrájaný šalát a pridáme syr. Takto pripravené paniny zapečieme v toastovači. Na záver paniny rozkrojíme a podávame s cesnakovým dipom.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Baklava s makom
Ďalší
Stupavské kapustníky
Predchádzajúci
Baklava s makom
Ďalší
Stupavské kapustníky
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !