• Domov
  • Ryby
  • Zapekané tuniakové cestoviny s olivami.

Zapekané tuniakové cestoviny s olivami.

  • Zdieľať
  • 25 minút
  • Porcie 2
  • Jednoduchý
  • 180 stupňov
Zapekané tuniakové cestoviny s olivami.

Zdieľajte recept na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete skopírovať a zdieľať túto adresu URL

Ingrediencie

Upraviť porcie:
200 G Cestoviny druh podľa chuti
160 G Tuniak v olivovom oleji
2 PL Zelené olivy alebo čierne bez kôstky
1 KS Citrón šťava+kôra
Bazalka čerstvá, podľa chuti
Čierne korenie mleté podľa chuti
Soľ podľa chuti
Tvrdý syr nastrúhaný

Sýte zapekané cestoviny.

Ingrediencie

Inštrukcie

Zdieľať

Spojenie lahodného tuniaka s osviežujúcim citrónom a chutnými olivami v týchto zapekaných cestovinách si vás zaručene získa.

Kroky

1
Hotovo

Cestoviny uvaríme vo vriacej solenej vode.

2
Hotovo

Na panvicu si dáme citrónovú šťavu s kôrou a na nízkej teplote zahrievame. Pridáme trošku vody, v ktorej sa varili cestoviny a pokrájané olivy. Osolíme, okoreníme a všetko spolu dobre premiešame a krátko povaríme.

3
Hotovo

Následne pridáme cestoviny a tuniaka aj s olejom. Premiešame a podľa chuti pridáme ešte posekanú bazalku.

4
Hotovo

Pripravené cestoviny dáme do menšej zapekacej misy alebo rozdelíme do dvoch malých zapekacích misiek. Vrch bohato posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 180 °C na 5 až 10 minút.




Komentáre:  


 
Predchádzajúci
Limetková pena
Ďalší
Krémová reďkovková polievka
Predchádzajúci
Limetková pena
Ďalší
Krémová reďkovková polievka
error: Upozornenie:
Obsah je chránený !